Det är inte bara ni på företaget som kan använda mössor med tryck. Ni kan även dela ut dem till uppskattade kunder, på gatan eller på event. Det är ett ännu ett sätt att öka er synlighet och samtidigt skaffa ännu fler trogna kunder.

Var givmild och bli kompenserad

Det är lite så det fungerar. Om du ger så får du tillbaka. När ni delar ut mössor till kunder eller potentiella kunder så agerar ni proaktivt och säljer in er själva. Det innebär att mottagarna är snäppet mer benägna att använda era tjänster eller produkter, samt känner en koppling till er som organisation eller företag.

Ett misstag många gör när de startar upp ett varumärke, är att inte vara generösa och aktiva. Som ett nystartat företag eller ett företag i behov av förnyelse, så är det A och O att ni lägger manken till och skapar goda kundkontakter. Om ni representerar er själva på en mässa eller på ett event, så har ni alltså en god anledning dela ut mössor med er personliga, snygga och snärtiga logga.

Vi vill börja sprida vårt varumärke redan idag. Hur går vi tillväga?

Genom att besöka sajten Printoz, hittar ni era framtida reklamskyltar i form av huvudbonader. Det är viktigt att mössorna håller god kvalité och det kan vi gå i god för. Trycket ska hålla, tyget ska hålla och konceptet ska hålla. Ni själva bestämmer typsnitt, färg och motiv – och sedan har ni bara några dagars väntetid framför er för att få era kvalitativa och egendesignade mössor. Enkelt, smidigt och utan krångel. Vad mer kan man önska sig?

Vi vill hjälpa er förverkliga er vision om ett varumärke om tar marknaden med storm. Visa att ni bryr er, är moderna och “Out there”. Inget är mer attraktivt för framtida kunder eller potentiella investerare och samarbeten.