Det är få som vågar satsa stort när det kommer till företag och marknadsföring. Vad det medför sig är ett dalande kundintresse och en sinande ekonomi. Det vill vi råda bot på! Endast genom att satsa och våga så kommer du ett steg närmare drömmen.

Friskt vågat, hälften vunnet

Det är ett motto vi tror på. Om du inte vågar så kommer du heller inte vinna något. Det är ett tråkigt faktum som de flesta glömmer bort i sin osäkerhet. Vi har sett ett växande intresse för mössor med tryck och vi har till följd av det även bevittnat fördelarna och framgångarna hos dessa företag. Inte endast har de friskt vågat, men de har alla vunnit.

Kom igång redan idag

Besök Printoz för att redan idag klicka hem dina personligt designade mössor med tryck. Låt ditt varumärke vara i fokus för din omgivning, och låt din mössa vara föremål för beundran och efterfrågan. Syftet är att mössan ska lämna ett avtryck både hos dig och personerna i din närhet.

Var unik – tänk utanför ramarna

Då du själv besitter den kreativa friheten, så är det helt upp till dig hur mössan ska se ut. Lite tips vi kan ge är att vinkla loggan på ett fördelaktigt sätt, välja strategiska färgval samt införskaffa ett flertal modeller för olika årstider och syften.

Om du åker mycket i kollektivtrafiken så kan det vara kul att placera loggan på framsidan av mössan, så att den du sitter mittemot inte kan låta bli att titta på din specialdesignade logga. En annan smart grej du kan göra, om du gillar att vara ute och springa i skogen, är att vinkla loggan så att de sitter på baksidan av mössan. Det ger ett kommersiellt kaxigt intryck, då du låter de som kämpar bakom dig bli nyfikna på din mössas text och motiv. Ett försprång både ute på spåret och i innovativa idéer och koncept. Fyndigt, eller hur?