Om er organisation är i behov av lite extra synlighet, så är mössor den perfekta lösningen. Genom att införskaffa mössor med er personliga logga på, så är det omöjligt för någon att missa er!

Använd era organisationsfärger

Ni kanske tycker att det känns lite lamt med en ynka textrad, satsa då på att använda era organisationsfärger: För ett extra slagfärdigt budskap. Ni besitter den kreativa kontrollen, så det är bara fantasin som sätter gränserna. Om era färger exempelvis är orange och svart, så är det utmärkt att placera på en mössa. Det gör er synliga, moderiktiga och slagfärdiga. Inte så tokigt, eller hur?

Dags för förnyelse

Om ert företag eller er organisation är i en förnyelseprocess, där både färger och text byts ut, så kan det vara ett smart drag att köpa mössor. Det garanterar att ni går in i den nya eran med ett brak och låter omgivningen blir varse.

Om ni är stolta över er organisation, har ett viktigt budskap att förmedla eller helt enkelt fryser om huvudet: Köp egendesignade mössor. Det blir två flugor i en smäll, där huvudet hålls varmt men business-huvudet hålls kallt.

Avskalat eller färgsprakande?

Det är helt upp till er! Vill ni subtilt göra reklam eller tydliggöra ert företag, så kan en mössa fylla båda funktionerna. Ni bestämmer om ni vill ge ett avskalat intryck eller generera en riktig WOW-effekt hos er omgivning. Det viktigaste är att det representerar er organisation, ert budskap och er nisch.

Ni kan även beställa olika mössor, där färgvalen representerar olika saker. Någon kanske gillar grönt och en annan gult. Om båda dessa färger finns mer i er färgskala, så kan vi variera lite!

Besök tsreklam och skrolla igenom deras fantastiska erbjudanden. Vi garanterar att ni hittar den rätta mössmodellen för er! Ni kan ert företag bäst, de kan profilkläder bäst: Det kan inte bli fel.